ATMOSFERA TRAIL A LA CURSA D’ESQUÍ ALPINISME A L’ESTACIÓ D’ORDINO ARCALIS D’ANDORRA

El passat 24 de gener es va realitzar la cursa d´Esquí Alpinisme Fontblanca a l'estació d'Ordino Arcalis d’Andorra. La prova individual era una cursa del Campionat del  Món i també puntuable per la Copa d´Espanya i la Copa d'Andorra.

La prova consistia en 4 pujades i 4 baixades per diferents parts de l´estació d'Ordino Arcalis. Van prendre part a la prova  més de 200 corredors masculins. L'itinerari inicial es va haver de modificar a causa de l’alt risc d´allaus i pel fort vent que bufava a cotes altes. La cursa va quedar reduïda a 4 pujades i 4 baixades les quals van sumar un desnivell positiu de 1813 metres amb 18 quilòmetres.

En la prova va participar i guanyar en  Kilian Jornet, seguit de Mateo Jacquemond i els nostres catalans Nil Cardona i Marc Pinsac.

Jacob Salvadó i Perelló de l’ATMOSFERA-TRAIL va participar en la modalitat individual OPEN assolint la posició 67 absoluta amb 03:23´ de  119 participants.

En l´última pujada es va complicar més la meteorologia, amb ratxes de vent superiors als 50 quilòmetres per hora, també va començar a nevar, reduint així la visibilitat, on els corredors havien de parar atenció durant el descens i controlant la hipotèrmia.

Un competició amb molt de nivell, on córrer amb els millors del món va ser una experiència inoblidable pel corredor de l’ATMOSFERA-TRAIL, compartint bons moments amb els millors corredors del panorama internacional del moment.