VALLS ATMOSFERA TRAIL EN LA 10a MARXA RIUDOMS LA MOLA RIUDOMS

Aquest passat cap de setmana dia 29, Lluís Guri, Jordi Besora i Xavi Ayala de l’equip “Valls Atmosfera Trail” es van desplaçar fins a la localitat de Riudoms on va tenir lloc la 10a edició de “la Riudoms la Mola Riudoms”, que és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 14 hores. És una prova puntuable per a la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC.

Aquest any l’organització va decidir fer dos circuits “la clàssica” formada per 52 kms i 3.330 metres de desnivell acumulat, on van prendre part Lluís Guri entrant en 5ª posició amb un temps de 5:25 hores i  Xavi Ayala en 7ª  posició amb un temps de 5:31 hores mentre que Jordi Besora va decidir fer l’altra opció passant per “Fountaubella”, format per 52,5 kms, amb un desnivell acumulat de 3.600 metres, entrant en 2ª posició i amb un temps de 6:15 hores.

A les 6:30 hores es donava el tret de sortida des de la Plaça de l’església  de Riudoms, 500 participants preparats per afrontar els 52 kms per davant. El recorregut passava per Montbrió, el Castell d’Escornalbou, la Serra d’Argentera, la Mola de Colldejou o Mare de Deu de la Roca; i mentre es puja i baixa d’aquests indrets, es recorren espais singulars com el pantà de Riudecanyes, els pobles de Duesaigües i l’Argentera, Colldejou, la muntanya de l’Areny, etc.

Tot i venir d'un dissabte plujós, el dia va ser espectacular. Ni un sol núvol i una temperatura força agradable.

L’equip està molt content pel resultat obtingut en aquesta prova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada