EL VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA 5ª CURSA DE MUNTANYA VILAPLANA- LA MUSSARA- VILAPLANA

El passat diumenge 13 de maig es va celebrar al poble de Vilaplana la 5a cursa i caminada de muntanya Vilaplana- La Mussara- Vilaplana, quarta prova puntuable en el Circuit de curses de muntanya del Baix Camp 2012.
Els corredors de l’equip Vallenc que hi van participar foren en Jordi Basora, que va acabar la cursa amb un temps de 1h 40’ i 57’’, ocupant la 13ena posició de la general. En David Castillón classificant-se en la  posició 31 amb un temps de 1h 49’ 26’’ i en Gerard acabant-la amb un temps de 2h 19’ 33’’.
El circuit d’aquest any ha estat modificat vers altres anys, una major llargada, unes pendents molt més exigents per als corredors i unes baixades bastant tècniques, han fet que la cursa fos molt dura, a més a més de les altes temperatures del dia . La distància a recórrer pels participants era de 15400 metres, amb un desnivell acumulat de 1771 metres. El punt més elevat estava situat a gairebé 1000 metres sobre el mar. La sortida es va fer a les 9:00 hores davant del casal municipal.
Els resultats de l’equip són molt positius i els animen a continuar entrenant-se per millorar a cada carrera que hi prenen part.