EL VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA XII CURSA DE MUNTANYA DE SANT AMAND


El passat dia 6 de maig, l’Eloi Pallarès Roca, corredor de l’equip vallenc Valls Atmosfera Trail, es va desplaçar a la localitat de Ripoll on es disputava la segona prova del circuit català de curses de muntanya que organitza la FEEC.
L’Eloi Pallarès va tenir una destacada participació, classificant-se en 37è lloc a la general amb un temps de 2 hores i 30 minuts, en una carrera molt exigent i amb un alt nivell per part dels corredors del grup capdavanter.
El circuit constava de 23 quilòmetres amb uns 1370 metres de desnivell positiu. La sortida estava situada a 683 metres d’altitud i el punt més alt del recorregut, el cim de Sant Amand, amb una alçada de 1832 metres. El desnivell acumulat era de 2740 metres.
El 75% de la cursa transcorria per corriols de muntanya, oferint als participants unes vistes de verds paratges de la vila de Ripoll, les valls de Campdevànol i el poble de Sant Joan de les Abadesses, envoltats pels cims dels Pirineus, encara coberts de l’abundant neu que ha deixat aquest llarg hivern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada