ENTRENAMENT DEL VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA MUSSARA

 El passat dissabte 5, l’equip de Trail vallenc va realitzar un entrenament per la serra de La Mussara. Un recorregut de 20 quilòmetres que va fer que els membres del Valls Atmosfera Trail gaudissin del paisatge, s’entrenessin per intentar aconseguir els objectius marcats a principi de temporada i  reforcessin els vincles afectius entre ells.
El camí va començar a Vilaplana, on per a agafar forces van fer un esmorzar que els va portar la seva representant femenina, la Magda Camacho.
El camí dels Garrigots va ser el que seguiren per enfilar-se muntanya amunt, fins arribar als Avencs de la Febró. Un lloc que alguns dels corredors desconeixien i que es recomana a tothom visitar-lo. De baixada cap al poble agafaren el camí de les Tosques.
Després d’una bona dutxa, es va fer un dinar de germanor, acompanyats per algunes de les parelles i filles, a Ca la Pairona, un restaurant petit però molt acollidor i amb un encant especial. 
El bon humor i la harmonia va ser la nota dominant d’aquest àpat, on tots els integrants es van poder conèixer  millor  i es definiren les línies a seguir de cadascú en l’equip.
L’experiència va ser  molt positiva i el més aviat possible tenen en ment fer una altra sortida per a poder conèixer el nostre entorn i sobretot, gaudir del que més els agrada:
CÓRRER PER LA MUNTANYA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada