ATMOSFERA TRAIL FINISHER III ULTRA TRAIL DE LES FONTS 2013

El passat cap de setmana 8, 9, 10 de març, dos membres de l’equip Atmosfera Trail, es van desplaçar fins a la localitat de Xerta. Xavier Ayala, que per  segon any consecutiu  va realitzar la III Ultra Trail de les fonts, formada per tres etapes, la  Nocturneta 23 quilòmetres i 350 metres de desnivell positiu, la Trail 70 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell positiu i la Cursa de les Fonts 27 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell positiu, acaba’n en la posició 53 absoluta i el 35 de la seva categoria, amb un temps total de 18:40 hores. Mentre que Jonathan Nogales va realitzar la Trail de 70 quilòmetres i 4.000 metres positius va acabar en la posició 81.

La primera etapa la Nocturneta, que donava el tret de sortida a la III ultra trail de les fonts, començà a les 21:00 hores del divendres. Formada per 220 corredors aproximadament i per endavant 23 quilòmetres i 700 metres de desnivell acumulats. Xavier Ayala entra en la posició 46 amb un temps de 2:04 hores.

La segona etapa la Trail, començà a les 06:00 hores del dissabte. Darrera la linea de sortida 200 corredors per desafiar els 70 quilòmetres i 8.000 metres de desnivell acumulats. Xavier Ayala i Jonathan Nogales van realitzar tota la prova junts entrant en la posició 82 i 83 respectivament amb un temps de 12:19 hores.

La tercera etapa i última la Cursa de les Fonts, començà a les 08:00 hores del diumenge. Formada per 260 corredors i 27 quilòmetres amb 3.300 metres de desnivell acumulat. Xavier Ayala va creuar la línea d’arribada en la posició 156 amb un temps de 4:15 hores.

Cal felicitar a tota l’organització per poder fer possible que any rere any es pugui disputar aquesta gran cursa.