ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA MARXA LA SELVA DEL CAMP- MUNTANYES DE PRADES

El passat dissabte 23 de març es va celebrar la 10a edició de la Marxa La Selva del Camp- Muntanyes de Prades, prova puntuable per la XVI Copa Catalana de caminades de resistència 2013.

Els corredors de l’equip Vallenc que hi van participar foren en Jordi Basora, que va acabar la cursa amb un temps de 7h i 50’, ocupant la 7ena posició. En Gaizka Estebánez i en David Castillón entrant en la posició 21 i 22 respectivament amb el mateix temps, 8 hores i 22 minuts. I en Gerard Rodríguez i l’Ivet Martínez, finalitzant-la en 9h 58’, molt contents per ser la primera que feien d’aquesta distància.
La cursa començava i acabava a la població de La Selva del Camp, passant per l’Albiol, Mont-Ral, Farena, Els Cogullons, Prades i Capafonts.

Més de 500 participants es van inscriure per recórrer els 63,6 kms. Aquest any l’organització, Club excursionista l’Aritjol, va canviar i introduir trams nous, que la vam fer més dura i més atractiva pels corredors/es. El desnivell positiu era de 2300m i hi havia una acumulat de quasi 5000m.
L’organització va ser perfecta, però alguns corredors/es van perdre’s en diferents punts de la cursa, provocant pèrdues de temps.