ATMOSFERA TRAIL A LA VI CURSA SERRA DE LES FITES 2013

El passat diumenge 24 de març un any més, Xavier Ayala, de l’equip Atmosfera Trail es va desplaçar fins a la bonica població de la Terra Alta “ La Pobla de Massaluca ”, on es va disputar la VI edició de la cursa de muntanya Serra de les Fites.

A les 9:30 hores amb una temperatura immillorable es donava el tret de sortida , darrera la línea de sortida uns 200 corredors per afrontar els 21 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu. Aquest any l’organització va fer modificacions en el recorregut fent-lo amb el 95% de senders,  un pujar i baixar constant molt pedregosos que posava a prova a tots els participants. Durant una part del recorregut es podia observar el riu Matarranya i l’antic pont del ferrocarril que duia al poble de Faió ara inundat pel riu Ebre.

El nostre corredor Xavier Ayala va entrar en la posició 19 amb un temps de  01:52 hores, molt content pel resultat obtingut. El va acompanyar la Griselda Samaniego que va disputar la marxa formada per 14 quilòmetres i 350 metres de desnivell positiu quedant en la posició 26, amb un temps de 2:16 hores.

Cal felicitar a l’organització de l’Associació Esportiva Massaluca i a tots els veïns de la població, per la seva col·laboració en el bon desenvolupament de la cursa, on es veu gratificat el seu treball any rere any.