ATMOSFERA TRAIL A LA CURSA DE BTTV"LA COMA"

El 28 de juliol es va celebrar a Vilallonga del Camp la cursa de btt "La Coma", puntuable per l'Open Tarragona BTT.

En Jordi Basora hi va participar en la categoria vermella i acabant en la 17ena posició de la general amb un temps de 1h20m48s.

L'open consistía a fer voltes a un circuit de 6 quilòmetres. La categoria vermella feia 6 voltes, la blava 3 i la verda 2.

La prova sortia de la plaça de l'ajuntament de Vilallonga i sortia per la riera direcció a la Selva. La riera estava molt tova i feia que pedalar fos molt pesat. La tornada es feia per un camí que desembocava a la riera i s'enllaçava amb un circuit de pujades i baixades pronunciades i polsoses al costat del camp de futbol. Només faltava la pujada final al poble pel carrer Major per arribar a meta.

El dia va ser calorós i xafogós però els participants gaudiren d'una bona organització per part del Club Ciclista Vilallonga.