ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA I ULTRA TRAIL VAL D’ARAN

El passat dissabte 10 d’agost es va celebrar la 1era edició de la Ultra Trail Val d’Aran Compressport.

L’Atmosfera Trail va estar representat pel David Castillón , que va acabar la cursa amb un temps d’11h i 27’, ocupant la posició 45 de la classificació general.
La cursa començava i acabava a la població de Salardú, passant per l’estació d’esquí i població de Baqueira, Tredós, Mont- Romiés, l’estació d’esquí abandonada de la Tuca, el refugi d’Era Lana, Vielha i la serra de Vilac.

Un centenar de participants es van inscriure per recórrer els 61 kms. La cursa va ser reduïda 5 quilòmetres a causa de les inundacions que va patir la vall uns dies abans. També es podia participar en la modalitat Short, de 16 kms. El desnivell positiu de l’ultra era de 4500m, amb un acumulat de 9000m.
L’organització va ser perfecta, però el recorregut no estava ben marcat, provocant pèrdues als participants.