ATMOSFERA TRAIL A LA 8a MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE MONT-RAL



Aquest passat 16 de març dos integrants de l'equip Atmosfera Trail, l'Eloi Pallarès i el Jordi Basora, es van desplaçar a la bonica localitat de Mont-ral per disputar la 8a mitja marató de muntanya. Els dos aconseguiren un gran resultat acabant en 4a i 7a posició respectivament.

A les 09.20 es donava la trabucada de sortida al circuit trencacames que sortia de Mont-ral i es dirigia a la Roca Foradada; es passava pel Bosquet i l'Aixàviga, pujar a la serra del Pou, grau de Malpàs, fonts del Glorieta i primer pas per Mont-ral. Portaven deu quilòmetres i encara faltava arribar a Farena travessant el Brugent i tornar pel PR fins la meta a Mont-ral.

En l'aspecte competitiu l'Eloi Pallarès va sortir a bon ritme amb el grup capdavanter, però en el km 7 va patir una torça de peu molt forta que li provocà un esquinç al turmell; tot i això va seguir a un ritme inferior fins a acabar durament en la quarta posició amb un temps de 2h 2min, entrant juntament amb en Germà Guarch. Per la seva banda en Jordi Basora va acabar en una meritòria setena plaça després d'anar de menys a més amb un temps de 2h 11min.

La mitja marató, organitzada per l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades, formava part de les "Mont-ralines", que incloïa també la 1a cursa Capçalera del Glorieta, de 10 kms, i una caminada pel mateix recorregut. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada