ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA MARXA LA SELVA DEL CAMP- MUNTANYES DE PRADES


El passat dissabte 22 de març es va celebrar  la 11a edició de la Marxa La Selva del Camp- Muntanyes de Prades, prova puntuable  per la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència 2014. 
 
Els corredors de l’equip Vallenc que hi van participar foren en Gaizka Estébanez, que va acabar la cursa amb un temps de 7h i 38’, ocupant la 7ena posició. L’Eloi Pallarés, que va entrar 10 minuts més tard, classificant-se 8è. En David Castillón que va trigar 8h i 11’ en acabar-la, entrant el 12è i en Jordi Basora, entrant 5 minuts després, ocupant la 16ena posició.
La cursa començava i acabava a la població de La Selva del Camp, passant per l’Albiol, Mont-Ral, Farena, Els Cogullons, Prades i Capafonts.
Aproximadament 500 participants es van inscriure per recórrer els 63,65 kms. La marxa tenia un desnivell positiu de 2300m i un acumulat de quasi 5000m.
Aquest any va haver força confusió per seguir el recorregut establert per l’organització, poques marques en alguns trams i el vandalisme d’alguns en treure-les del circuit, van provocar dubtes i pèrdues de temps als participants. Remarcar el bon ambient durant tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada