ATMOSFERA TRAIL A LA MARXA 7 CIMS



El passat diumenge 4 de maig en Jordi Basora Campos de l'Atmosfera Trail va participar en la XI marxa de resistència 7 cims, fent un temps de 6h54m acabant en la 18a posició. 

La marxa, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, tenia un recorregut de 58'6 kms i un desnivell acumulat de 4.646 metres. 

A les 06.30 es donava la sortida des de la Plaça Nova de Torrelles de Foix. Ben aviat es pujava el Clapí Vell (704 m), primer cim del dia, i seguidament el puig de l'Àliga (698 m). La marxa travessava els poblets del Pla de Manlleu i Aiguaviva abans d'ascendir al Montmell (861 m) al km 19. Més tard el Montagut i el Formigosa, fregant els 1.000 metres d'alçada, feien esforçar els participants al km 37. Només faltaven el puig de les Solanes i el Castellar per enllaçar la setena de cims que donen nom a aquesta prova. Finalment es creuava Pontons abans d'arribar a la meta de Torrelles. 

La perfecta senyalització, els avituallaments generosos i ben situats, acompanyats d'un assoleiat dia foren el cóctel per descobrir els camins de muntanya del Penedès històric. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada