ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA 5ena UT COLL DE NARGÓ

El passat dissabte 17 de maig es va celebrar  la 5ena edició de la Ultra Trail Coll de Nargó Compressport. L’Atmosfera Trail va participar en la modalitat Ultra, de 81 quilòmetres i 4500 metres de desnivell positiu.
Els nostres corredors que es van desplaçar van ser el Xavi Ayala , que va acabar la cursa amb un temps de 12h i 16’, ocupant la posició 6ena de la classificació general. En Jonathan Nogales que va acabar 8è trigant 12h i 32’ i en Gaizka Estébanez i en David Castillón que van creuar l’arribada plegats, parant el cronòmetre en 13h i 05’, classificant-se el 13è i el 14è respectivament.
La cursa començava i acabava a la població de Coll de Nargó, passant per pobles propers com Bòixols, Gabarra i  Valldarques  per llocs tan característics com la Font Freda i el pas de les Finestres.
Un centenar de participants es van reunir per participar en la modalitat Ultra o en la Short, cursa de 18 quilòmetres. La cursa va ser reduïda 5 quilòmetres a causa de la impossibilitat de poder accedir a un dels colls més durs de la cursa.
L’organització va ser perfecta, però algunes marques van ser tretes del recorregut per algú aliè a la cursa i que ningú va tornar a col·locar al seu lloc corresponent, ocasionant grans pèrdues de temps a la gran majoria dels corredors/es.