ATMOSFERA TRAIL A LA TUGA TRAIL CASTELLOLÍ

El passat dijous, 1 de maig, es va celebrar la sisena edició de la carrera de muntanya i caminada popular de la Tuga Trail, celebrada per quart any consecutiu a la localitat de Castellolí (Anoia).

En Jonathan Nogales hi va participar recorrent els 19,55 kms amb un desnivell acumulat de 1.954 metres en 2 hores i 2 minuts, acabant en la 58ena posició de la seva categoria i en la 86ena de la general, d’un total de 510 corredors.

La sortida va tenir lloc a les 9 del matí. Gran part del recorregut era format per senders al voltant del poble, bastant tècnics per les constants pujades i baixades, però al mateix temps variada i divertida per als participants.

Felicitar com sempre a l’organització de la carrera que es van encarregar d’atendre els participants i animar-los.