XAVI AYALA I NATXO BOLTA PUJEN AL PODI A L’ARBOLÍ

La setmana passada dissabte dia 14 de Juliol es va disputar a la localitat de l’Arbolí la setena cursa puntuable de circuit  Baix Camp formada per 20 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positius.

Dos membres de l’equip ATMOSFERA TRAIL van estar present, Xavi Ayala va creuar la línea d’arribada en la tercera posició amb un temps de 2:06 hores i el seu company d’equip o va fer en la dotzena posició amb un temps de 2:27 hores quedant el primer de la seva categoria.

El tret de sortida es donava a les 19:30 hores, 150 corredors preparats per afrontar aquets 20 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu el recorregut realment espectacular format per boscos de pins i alzines que els van acompanyar quasi be tot el recorregut passant pels Gorgs, el riu Siurana i el Gallicant.

Cal felicitar a l’organització i a tots els veïns de la població, per la seva col·laboració en el bon desenvolupament de la cursa.