XAVI AYALA PUJA AL PODI A RIUDECOLS

El passat dissabte 5 de juliol, es va celebrar a la localitat de Riudecols, la 2ona edició de la cursa Seminocturna i la 6ena cursa de muntanya puntuable pel circuit del Baix Camp, amb un recorregut de 16.800 metres i un desnivell positiu de 960 metres.

L’equip Vallenc, ATMOSFERA TRAIL hi va estar present amb el Xavi Ayala  que fa finalitzar en un temps de 01:28:53, adjudicant-se la 2ona posició i en Natxo Boltà que va fer el recorregut en 01:47:06, classificant-se en la posició 22.
La sortida es donava a les 20:00 hores. Darrera la línia 150 atletes aproximadament per intentar finalitzar el recorregut en el menor temps possible. Era aconsellable que els participants portessin un frontal o lot per tal de poder finalitzar la prova.

Un cop acabada i després de l'entrega de premis, dutxa, sopar i bany a la piscina per tots els participants i acompanyants.