ATMOSFERA TRAIL A LA CCC

El Miquel Virgili de l’atmosfera trail, va participar el passat cap de setmana a una de les proves del Ultra Trail del Montblanc, concretament a la CCC, 101 quilòmetres amb amb més de 6.000 metres de desnivell positiu. Finalitzant en la posició 102 de la general i 65 de la seva categoria d’un total de 1900 corredors. Amb un temps de 16h i 23 min.
La CCC és un prova de muntanya on hi ha nombrosos trams en alçada per sobre dels 2.500m, on les condicions climàtiques poden dificultar molt la seva participació, nit, vent, fred, pluja o neu, cal utilitzar el millor material i tenir una autèntica capacitat d’autonomia personal.
La sortida va tenir lloc a Courmayer (Itàlia) el divendres 29 d’agost a les 09:00 del matí. Els Primers quilòmetres transcorren sobre el trajecte original de la UTMB i porten directament a més de 2500 metres d’alçada a la Tête de la Tronche (2584), amb unes de les vistes més excepcionals del massís del Montblanc i les Grands Jorasses. La segona ascensió destacable és el Grand Col Ferret (2537), on a partir d’allí la cursa ja entra en terres Suïsses, passant per les poblacions de la Fouly, Champex i Trient, per entrar finalment a França i fer els últims 30 quilòmetres fins a l’arribada a la població de Chamonix.
El Miquel Virgili va realitzar una cursa molt regular, conservant forces al principi on es va col·locar entre els 350 corredors de la prova i poc a poc va anar remuntant posicions fins acabar en la posició 102 de la general, gaudint molt de la prova, els seus paisatges, l’entorn, els voluntaris i la gran quantitat de públic que dóna ànims i motiva en molts punts de la cursa. La seva família li va donar suport en el transcurs de la prova i en els llocs en que l’organització ho permetia.