ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA 2ona UT COMTES D’ERILL

El passat dissabte 6 de Setembre es va celebrar  la 2ona edició de la Ultra Trail Comtes d’Erill. L’Atmosfera Trail va participar en la modalitat Ultra, de 80 quilòmetres i més 5000 metres de desnivell positiu.
Els nostres corredors que es van desplaçar van ser el Xavi Ayala , que va acabar la cursa amb un temps de 12h i 41’, ocupant la posició 8ena de la classificació general. En Jonathan Nogales que va acabar 12è trigant 13h i 22’ i en David Castillón que va parar el cronòmetre en 16h i 34’, classificant-se el 33è.
La cursa començava i acabava a la població de Pont de Suert, passant per pobles de la comarca de l’Alta Ribagorça, com Taüll, Irgo, Viu de Llevata i  per llocs tan característics com el cim del Corronco, amb una altitud superior als 2500 m.
Uns 125 de participants es van reunir per participar en la modalitat Ultra. A les 7 del matí es sortia de la població i et donaven 19 hores per poder-la acabar. El circuit molt tècnic i exigent va fer que hagués molts abandonaments.
L’organització va ser perfecta i tothom va poder gaudir de la cursa i de les vistes que anaves veient mentre es corria.