ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA 3era EDICIÓ DE LA CURSA DEL REPLÀ

El passat dissabte  21 de setembre es va celebrar la 3era edició de la bonica i dura cursa de muntanya del Replà, on l’equip Atmosfera Trail hi va participar amb molt bons resultats.
El nostre corredor que es va desplaçar fins El Pla de Santa Maria  va ser en Jacob Salvadó, acabant en 19ena posició i parant el temps en 1:16:30, ocupant la 4ta posició de veterans.
La cursa començava i acabava a la localitat d’El Pla de Santa Maria, recorrent 13,5 kms amb un desnivell positiu de 672 m. Es pujà al Replà de Sant Ramon de 775m, amb unes  fantàstiques  vistes tant de la Conca de Barberà  com de l´Alt Camp. El recorregut transcorria per corriols i pistes que van fer del circuit tan dur com bonic. El paisatge era canviant quan passaves del vessant sud al frondós Nord.
L’organització, Centre excursionista La Xiruca Foradada, aconsegueix any rere any que els corredors es sentin com a casa.
Felicitar al Jacob, novetat aquest any de l’equip, pel resultat obtingut i animar-lo a continuar gaudint de l’esport que practica.