L’ELOI I EL NATXO, DE L'ATMOSFERA TRAIL, A LA CURSA VILA DE FALSET

El passat dia 11, Diada Nacional catalana, els dos components de l'equip Natxo Boltà i Eloi Pallarès varen participar en la coneguda cursa vila de Falset, que aquest any celebrava la seva 8ena edició.
Amb un recorregut de 22km i uns 1200 m de desnivell positiu, la cursa tenia l’al·licient afegit que en el tram final del recorregut es realitzava una cronoescalada. Passant per llocs com el pla de St. Cristòfol, el coll de l'Eudalda o el camí de les Muntanyes, racons de una bellesa increïble amb un terreny molt corredor.
Destacar també que al passar per l’Ermita de St. Gregori, al km 17, començava la cronoescalada molt exigent que pujava pel Grau de les Torres, exigint el màxim de cada corredor per a superar-la
El Natxo Boltà, tot i no està el 100% pel cansament acumulat, va realitzar una gran cursa acabant el 1er de la seva categoria i el 28è de la general, amb un temps de 2h i 19 min. Per altra banda, l'Eloi Pallarès va traspassar la línia d’arribada amb 2h i 3 min, acabant en la 9ena posició general. En la cronoescalada van acabar en la 23ena i 7ena posició respectivament.
Cal fer menció de la gran organització d'aquesta cursa, no hi ha ni un però que pugui tacar l’excel·lent gestió de recursos i voluntaris, fent que els participants es sentin els protagonistes absoluts d'aquesta gran festa de l'esport.