ATMOFERA TRAIL A LA POLAR MIG FONDO LA MUSSARA

El passat dia 16 el Rubén va tornar, un any després de fer la seva primera marxa ciclo turista, a la Polar Mig Fondo Polar la Mussara on li feia especial il·lusioni veure els avenços dels entrenos durant tota la pretemporada en la mateixa distancia aquest 2015 i pensant en la prova de foc que serà la QH2015 al Juny.
La marea rosa es va iniciar puntual camí de Vilaplana amb un vent considerable rondant les ratxes de 30km/h que feia molt útil buscar "ajudes" en petits pelotons que agrupaven als 4000 ciclistes inscrits.

Van iniciar la pujada a la Mussara amb bon ritme avançant a molts ciclistes per acabar en un temps de 39' ( MMP ) a partir d'allà.
Territori trencacames passant per Mont-ral i Capafons on es van trobar amb la pujada al Picorardan, es va fer curta amb bon ritme tot i el molest aire per continuar la ruta fins La Febró i ascens continuat fins al refugi de Castillejos. Ja estava fet!! Sols quedava el descens sense baixar de 50km/h fins Alforja i acabar a Reus amb l'ajuda de EOLO i la seva empenta amb aire a favor.

Per finalitzar una gran marxa rebaixant  en una hora el temps de 2014 parant el crono de 3h19m.
Es una marxa que al 2016 serà encara més nombrosa i esperem que la organització agafi nota de les diferents critiques rebudes per fer una cita per marcar en vermell d'aquí 12 mesos i atacar la GF!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada