ATMOFERA TRAIL A LA 1° ULTRA TRAIL ESTELS DEL SUD

Aquest passat 2 de Maig en Xavi Ayala i l'Eloi Pallarès tenien la segona cita de la copa catalana d'ultres de la FEEC. La cursa tenia sortida i arribada al nou refugi del Mont Caro a uns 1100 metres d'alçada en ple Massís dels Ports de Tortosa - Beseit. Amb un recorregut de uns 108km i 5000 metres de desnivell positiu els corredors donarien una volta sencera al massís recorrent la antiga ruta circular de refugis, passant per Paüls, Arnes, Font ferrera i Caro.

A les 7:00 del matí es donava el tret de sortida després de un emotiu minut de silenci en memòria a les víctimes en la catàstrofe del Nepal

En Xavi Ayala després de patir durant quilometres de un fort dolor a l'esquena malauradament es tingué que retirar. L'Eloi Pallarès després de relitzar una cursa de menys a més va creuar la linia d'arribada  amb 16h i 30 min en 9ena posició de la general.

Molts participants de la prova no pogueren acabar al patir deshidratció, marejos i altres problemes degut a les altes temperatures patides des de primera hora del matí, arribant a 35° en zones com el pas per la Població d'Arnes.

El guanyador de la cursa va ser l'Esploguí Jordi Pàmies, que després de lluitar frec a frec durant quilometres amb el segon i tercer classificat va poder incrementar el ritme en el tram final i agafar uns minuts de marge que li donarien la victòria.

Obligada la menció al club Trail Roquetes organitzadors exemplars, que varen fer una feina espectacular, fent que tots els participants es sentissin com a casa durant tot el cap de setmana i creant un preferent en el calendari d'ultres anual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada