GAIZKA ESTÉBANEZ, DE L'ATMOSFERA TRAIL, A LA 3a ULTRA TRAIL MONTSEC

El passat cap de setmana va tenir lloc la tercera Ultra Trail del Montsec amb 98 quilòmetres i 6600 metres de desnivell positiu. L’equip Atmosfera Trail va estar representat pel Gaizka Estébanez que va realitzar la cursa en un temps de 15h i 4 minuts, creuant la línea de meta en una meritòria 5ena posició.

La cursa va transcórrer per les muntanyes del Montsec, sortint el dia 1 de maig a les 23h des de la Col·legiata d’Àger i passant per llocs tan emblemàtics i d’una bellesa espectacular com el Congost de Montrebei, entre d’altres. Amb unes magnífiques vistes, tant del Pirineu Català com Aragonès.

El gran desnivell i terreny tècnic, juntament amb la calor durant tota la nit i especialment durant el dia, van fer que fos una cursa d’una duresa considerable. Fet que va ocasionar que només la meitat dels participants pogués finalitzar-la. Agrair la companyia, durant gran part del recorregut, de tot un referent en aquest esport com és el Joel Jaile i el seu company David Carrasco (Kako), que va fer-la molt més amena, gràcies als moments compartits.

També es disputava la Marató, coincidint en una part del recorregut de l’Ultra Trail i que començava a les 9h del matí de l’endemà. L’integrant de l’equip que hi va participar va ser el Nacho Bolta, finalitzant en 10ena posició, en un temps de 6h 38 minuts i 1r de la seva categoria.

Agrair als organitzadors i a tots els voluntaris l’atenció rebuda durant tota la cursa.