GAIZKA ESTÉBANEZ I XAVIER AYALA, D’ATMOSFERA TRAIL, FINISHERS EN LA II UTMCD DE PRADES

El passat cap de setmana, dissabte i diumenge dia 6 i 7 d’Abril , es va donar el tret de sortida a la II Copa Catalana FEEC-LAFUMA de curses d´ultraresistència. La segona edició de l´Ultra Trail Muntanyes de la COSTA DAURADA, formada per 90 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu, era la primera prova de la lliga, que recorria els paisatges i els racons més bonics de les muntanyes de la Costa Daurada.

Tres membres de l’equip Atmosfera Trail, David Castillón, Gaizka Estébanez i en Xavier Ayala es van desplaçar fins a la localitat de Prades, per realitzar aquets 90 quilòmetres i 9.000 metres de desnivell acumulat.

A les 9:00 hores es donava la sortida als 230 corredors disposats a completar el recorregut en menys de 24 hores, passant per les poblacions d’Albarca, Cornudella del Montsant, Siurana, Castillejos, Vilaplana, l’Albiol, Mont-ral i Capafons.

Tot anava molt bé pels nostres corredors que anaven avançant posicions, trobant-se còmodes amb el ritme que portaven, però aproximadament al quilòmetre 51, David Castillón va patir una caiguda on es va veure obligat a abandonar, impedint-li finalitzar la prova. Els dos companys d’equip, Gaizka Estébanez i Xavier Ayala, van acompanyar-lo fins l’avituallament més proper que es trobava a la població de l’Albiol, provocant pèrdues d’algunes posicions, que després van intentar recuperar.

Finalment Gaizka Estébanez va entrar en la posició 46 amb un temps de 14:10 hores i en Xavier Ayala en la posició 47 amb un temps de 14:10 hores, sent finalistes i obtenint 3 punts per la UTMB.

Volem donar molts ànims i desitjar que es recuperi aviat el company d’equip David Castillón.

1 comentari:

  1. Felicitats nois!

    Des de Naturetime dessitgem que en David tingui una pronta recuperació i el veiem ben aviat trescant per les muntanyes.

    Salut i kms

    ResponElimina