ATMOSFERA TRAIL A LA 6a CURSA DE MUNTANYA VILAPLANA - LA MUSSARA - VILAPLANA

El passat diumenge dia 12, es va celebrar la 6a Cursa i Caminada de Muntanya Vilaplana - La Mussara - Vilaplana, 4a cursa del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.

L'Atmosfera Trail hi va estar present amb el Lluís Gurí que fa finalitzar en un temps de 01:26:00 i adjudicant-se la 13a posició, el Natxo Boltà que va fer el recorregut en 1:36:43, classificant-se en la posició 30 de la general i primer de la categoria M6 i el Gerard Rodríguez que va creuar la meta en un temps de 1:44:04 i entrant en la posició 64 de la general.

La sortida es realitzà a les 9:00h davant la piscina de Vilaplana, els caminants sortien 30 minuts abans. Després de fer un recorregut per l'interior del poble, enfilaven per Campanilles direcció al refugi de La Mussara per un camí que, amb el pas dels quilòmetres, s'anava fent més estret i transformant-se en un sender cada cop més dur i escarpat fins al punt que els corredors havien de grimpar en certs trams per poder seguir avançant. Un cop al refugi, tornada cap al poble de Vilaplana, aquest cop per Les Tosques, on els trams pedregosos feien que la baixada fos molt divertida alhora que perillosa pel turmells. En total uns 14,600 quilòmetres i 900m de desnivell positiu.

Un cop al poble esmorzar per tots els participants i premi pel Lluís per finalitzar 13è i pel Natxo com a primer classificat de la categoria M6.