ATMOSFERA TRAIL A LA XI CAMINADA DE RESISTÈNCIA RIUDOMS-LA MOLA-RIUDOMS

El passat diumenge 28 d’abril es va celebrar l’11a caminada de resistència Riudoms-La Mola-Riudoms, amb una distància de 53,3 km i un desnivell positiu de 1225m.

Degut al mal temps, no tots els participants van prendre part de la sortida.

Els dos components de l’equip que van participar a la prova van ser, el Gaizka Estébanez amb un temps de 4:50 hores, acabant en tercera posició, i en Jordi Basora amb un temps de 5:03 hores, en la setena posició, tots dos molt contents del resultat i amb ganes de fer la següent. 
 
Puntualment, a les 6:30h es va donar el tret de sortida. El Jordi Basora va sortir amb el grup capdavanter a bon ritme, en canvi, el Gaizka Estébanez va iniciar la cursa més endarrerit, i a més va perdre unes posicions, pel fet d’haver-se perdut, que posteriorment va haver de recuperar. Ja als primers quilòmetres va començar a ploure, pluja que no ens va deixar durant tot el recorregut i que en arribar a les zones més altes es va convertir en neu. Això va fer que el traçat fos més dur de l’habitual, però, per contrapartida, els participants van poder gaudir d’unes vistes espectaculars. Degut a les condicions meteorològiques adverses l’organització va haver de prendre la decisió de retallar el tram de la pujada a La Mola de Colldejou i va desviar els participants per un senderó que vorejava La Mola fins arribar al poble de Colldejou. 

A la part final del recorregut el Jordi, amb molèsties al genoll, va haver d’optar per un ritme més conservador, i que va fer que no pogués seguir al grup capdavanter amb el que va realitzar gairebé tot el recorregut.
Per últim, felicitar al CERAP per l’organització de la caminada i prendre les decisions, mai fàcils, de canviar el recorregut inicial, però sempre en benefici i vetllant per la seguretat dels participants. Agrair, també, el tracte rebut per part de tots els voluntaris que van fer possible la realització de la prova en unes condicions climatològiques tan complicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada