ATMOSFERA TRAIL PRESENT A LA IIIa MARXA DELS DIPS

Aquest passat dissabte dia 18, el Valls Atmosfera Trail va estar present a la tercera edició de la Marxa dels Dips, cursa que es celebrava a la població de Pratdip . El nostre corredor, Jonathan Nogales va fer el recorregut en 9h i 32min, classificant-se en 17a posició.

La Marxa dels Dips és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, inclosa en la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. La distància que havien de recórrer els participants era de 61km amb 5915m de desnivell acumulat.

Degut a la protecció de la fauna autòctona de la zona de la Serra de Santa Marina (unes àguiles van fer un niu en un tram del recorregut), hi va haver una petita modificació en el recorregut de la 3ª Marxa dels Dips. Aquesta modificació va fer que la marxa tingués 2 quilòmetres menys que l'itinerari original, un total de 59 quilòmetres i uns 5.700 metres de desnivell acumulat.