ATMOSFERA TRAIL PRESENT A LA MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE LA FAIADA A PONT DE SUERT

Diumenge, 12 de maig, Òscar Moreno va participar a la tercera prova del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC, la Mitja Marató de Muntanya de la Faiada va tenir lloc a El Pont de Suert, organitzada pel Centre Excursionista Alt Ribagorça.

És un recorregut circular de 21km, que transcorren per sender i pista forestal. Un cop donat el tret de sortida, els corredors s'encaren a una pujada de 1489m de desnivell, fins al cim de La Faiada (1699m) on es pot gaudir d'unes grans vistes del terme. Fent front a un descens considerable Òscar, queavançava amb una bona posición, es va torçar el turmell fet que el va fer alentir, classificant-se en la 29a posición de la general amb un temps de 2 hores i 14 minuts.

Tot i el contratemps, les sensacions han estat molt positives, donat que des d'un principi ha seguit un bon ritme i les cames han respòs bé al llarg del recorregut, la qual cosa ha ajudat a mantener el ritme.