VALLS ATMOSFERA TRAIL EN LA 5a CURSA i CAMINADA DE MUNTANYA DE CASTELLVELL DEL CAMP

El passat cap de setmana dia 30 de setembre es va disputar la novena cursa puntuable, del circuit del Baix Camp a la localitat de Castellvell del Camp.
Dos corredors vallencs de l'equip Valls Atmosfera Trail hi van participar, en Gerard, obtenint un temps de 1:43:29 hores, classificant-se en la 87ena posició i Xavier Ayala Salla, amb un temps de 1:22:26, entrant en la 12ena posició de la classificació general.
A les 9 del matí es donava el tret de sortida des de la plaça Major de Castellvell. Darrera la línea de sortida 150 atletes i per davant 15,3 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1500 metres. La cursa estava formada per tres punts d'avituallament líquids situats en els quilòmetres 5, 9 i 11. Aquest any l'organització va decidir canviar el recorregut de les edicions anteriors i allargar el recorregut 3 quilòmetres més.
Felicitar a l'organització pel treball realitzat durant el cap de setmana.