VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA 3ª CURSA 10KMS DE REUS

Aquest passat diumenge 21 d’Octubre es va celebrar la 3ª cursa de 10kms i la 5ª Mitja Marató de Reus, incloses les dues en el Circuit de Curses Champion Chip Comarques de Tarragona i de les Challenge de Mitja i 10 K TGN.

En la cursa de 10 kms van prendre part dos corredors de l’equip Valls Atmosfera Trail, l’Eloi Pallarès Roca que va realitzar la cursa en 37’57”, entrant amb la 22ena posició de la general, 12è de la seva categoria i en Lluís Gurí Basora, que va acabar amb un temps de 39’02”, entrant en la 32ena posició i el 19è de la categoria M2.

El nombre de participants en aquesta cursa estava prop dels 500, indicador de la gran competència que hi havia en la prova. La sortida es va donar puntualment a les 9 i mitja del matí.

L’organització no va estar a l’altura de les circumstàncies, creant un problema molt greu en la sortida, no sabent els corredors i les corredores quin era el sentit de la cursa. Fet que va perjudicar als corredors de l’equip, que per culpa d’aquest error van sortir dels últims, pensant-se ells que la seva col•locació era la correcta per sortir en el grup capdavanter.

Destacar el gran resultat dels corredors del Valls Atmosfera Trail, que sense ser especialistes en asfalt, van aconseguir un grandíssim resultat.