MIQUEL VIRGILI, DEL VALLS ATMOSFERA TRAIL, PARTICIPA EN LA 11a TRANSBESSONS 2012

El passat diumenge dia 7 va tenir lloc la 11ª edició de la pedalada Transbessons, molt ben organitzada pel Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda.

El Miquel Virgili de l’equip VALLS ATMOSFERA TRAIL va decidir participar-hi, canviant així una mica els hàbits de córrer. A la prova i van prendre part més de 400 participants repartits en els dos circuits que va posar a l’abast l’organització. El Miquel durant tot el recorregut va ser molt constant i es va moure tota l’estona dins els trenta primers classificats, acabant en 31a posició, molt content no només del resultat si no també per haver pogut gaudir d’una gran jornada de BTT per un paratge tan bonic com són les Garrigues.

El circuit curt que tenia uns 32 kms de recorregut, i un desnivell positiu acumulat d'uns 650 metres, aproximadament. El primer terç era majoritàriament ascendent, el tram intermig discorria per camins amb poc ús i era força distret, mentre que l'últim tram sempre era favorable tot i tenir alguna rampa on calia apretar una mica les dents.

El circuit llarg tenia uns 50 kms de recorregut, i un desnivell positiu acumulat d'uns 1.250 metres, aproximadament. La primera part coincidia amb el circuit curt, tot i que era suficientment selectiu i ample com per evitar embussos. En el moment en que es separava del circuit curt, era quan es tornava exigent i trencacames, amb pujades constants i rampes dures que s'alternaven amb corriols, trialeres i camins en desús que van fer gaudir els bikers.