JORDI BASORA, DEL VALLS ATMOSFERA TRAIL, SEGON EN LA XIII CAMINADA PEL MASSÍS DE LES MUNTANYES DE PRADES


El passat diumenge 7 d'octubre es va celebrar a la vila de La Febró, la XIII Caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades.

El component de l'equip Valls Atmosfera Trail, en Jordi Basora Campos, hi va participar fent un temps de 4 hores i 29 minuts, arribant en 2ona posició.

La prova, organitzada per l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades, consistia en un exigent recorregut de 34 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu que s'havia de realitzar en menys de 12 hores.

A partir de les 7 del matí els 440 participants sortiren de la plaça Major de La Febró en direcció al molí de l'Esquirola. Seguint el riu es pujà a Siurana pel grau de la Trona. Es tornà a baixar al riu per canviar de vessant i pujar pels graus de Vincabrer i del Bodro fins al poble abandonat de Gallicant i el seu puig. De baixada es passà pels Gorgs i la Gorguina, per tornar a remuntar fins als Plans de la Pona. Un cop dalt l'organització els faria passar per un lloc tan bell com desconegut: els Avencots de la Roca del Migdia. Només faltava la baixada des dels Plans de l'Agustenc fins a La Febró, passant pels seus Avencs.

El dia agradable, la correcta senyalització i els bons avituallaments van fer que els participants gaudissin d'un gran dia de muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada