ATMOSFERA TRAIL A LA V LLUÇANÈS FERÉSTEC

El passat diumenge 7 d'abril es va disputar a Prats de Lluçanès la cinquena edició de la cursa de BTT Lluçanès Feréstec. Dos membres de l'Atmosfera Trail hi participaren: en Jordi Basora que va acabar en la posició 109 emprant 5 hores i 16 minuts, i l'Eloi Pallarès que va haver d'abandonar per problemes mecànics.

La cursa, organitzada per la Unió Ciclista Lluçanès, tenia dos circuits amb més de 1.900 metres de desnivell: un de curt de 35 quilòmetres i el llarg de 70 quilòmetres, el triat pels nostres corredors.

La cursa sortia de Prats de Lluçanès i passant per la riera de Merlès s'enfilava fins gairebé el puig Cornador, seguia pels voltants d'Alpens i travessant Lluçà s'arribava un altre cop a Prats.

Enguany a causa de les pluges l'itinerari estava molt enfangat, endurint molt la travessa tant físicament pels corredors com mecànicament per les bicicletes. Moltes trialeres s'havien de fer a peu perquè eren impracticables.

Tot això i el fred no van impedir que es gaudís d'una preciosa cursa, ben senyalitzada i amb bons avituallaments.