ÒSCAR MORENO SISÈ EN L'ONZENA EDICIÓ CURSA DE BRÀFIM - ERMITA DE LORETO

El passat diumenge, 7 d’abril, va tenir lloc l’onzena edició de la cursa i caminada popular Bràfim – Ermita de Loreto. La prova consistia en realitzar un recorregut circular de 13900m, amb un desnivell de 500m, combinat entre trams d’asfalt, terra i senderons de muntanya.

Amb 319 corredors es va donar la sortida a dos quarts de deu, des del centre de la població. Els corredors van poder gaudir d'un dia fabulós i d'unes grans vistes. En representació d’Atmosfera Trail, Òscar Moreno, amb un temps de 59min 48segons,va assolir la sisena posició de la general i 2n en la seva categoria, tot i que va assolir la primera posició, donat que en la classificació per categories els premis no son acumulatius.

Amb aquests resultats i bones sensacions, creix la confiança per emprendre nous projectes.