ÒSCAR MORENO DEL ATMOSFERA TRAIL PARTICIPA A LA SEGONA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA

El passat diumenge 14 d’abril es va celebrar la X Cursa de Muntanya de la Talaia, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia, segona prova del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC.

La cursa de 22 quilòmetres es va iniciara les 9:30h des de les instal·lacions del camping Vilanova Park de Vilanova i la Geltrú. Durant el recorregut, els participants es van anar trobant avituallaments sòlids i líquids per agafar forces en un dia predominat pel sol i altes temperaturas.

El recorregut consistia en tres trams de pujada, cada vegada amb més pendent amb una ascenció acumulada de 788m. En quant al descens hi havia alguns trams força tècnics on s'havia d'anar en compte per tal d'evitar lesions.

Amb una gran participació en el recorregut llarg, 314 atletes. Òscar Moreno d'Atmosfera Trail va quedar en la 46ª posició de la general i en la 31ª de la seva cetegoria, amb un temps de 2 hores:7 minuts i 39 segons. El recorregutes va ser bastant dur degut les condicions meteorològiques. No obstant, les sensacions van ser bones, tot i la falta d'una mica de forces per poder acabar el tram final amb més energia. Tot i així, seguirà entrenant per poder participar a la següent prova del circuit català, el proper 11 de maig a la Mitja Marató de Muntanya La Faiada.