MIQUEL VIRGILI DEL ATMOSFERA TRAIL ACABA EN QUARTA POSICIÓ A LA II HALF Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada

El passat dissabte dia 6 d’abril es disputà per segon any consecutiu la UTMCD i les diverses proves associades.

El Miquel Virgili va participar a la Half, que compartia mig recorregut de la prova reina, de 90 km i 4000 m de desnivell positiu. La Half comparteix la part més dura i més exigent del circuit. Té una distància de 47 km i 2800 m de desnivell positiu, amb sortida de Vilaplana i arribada a Prades.
Un cop donada la sortida els corredors havien d’afrontar la pujada més llarga del circuit fins al refugi de la Mussara, un cop allí es baixava una mica per tornar a remuntar fins a la població de l’Albiol. A continuació venia una forta baixada que conduïa als participants fins a Mas Forès (Alcover), on els esperava un petit avituallament per carregar forces per afrontar la segona pujada més forta del circuit fins a Montral, on hi havia un avituallament complert. La cursa continuava fins arribar a Capafonts, en aquest tram els corredors es van veure sorpresos per una petita nevada. Un cop arribat a aquesta població, calia remuntar fins l’ermita de l’Aballera i el Tossal de la Baltassana. A partir d’aquí tot baixada fins la població de Prades, on l’organització i els familiars dels participants alegraven i animaven a tots i cadascun dels corredors.


El Miquel va acabar la prova amb un temps de 6h 14 min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada