ATMOSFERA TRAIL A L’ULTRA DEL MONTSENY

L’Ultra del Montseny va donar inici a la Copa d’Espanya d’Ultra Trail 2015.

El Miquel Virgili de l’Atmosfera-Trail hi va participar, finalitzant la prova en la posició 34 de la general, amb un temps de 11 hores 42 min, fent una cursa molt equilibrada i regulant les forces de principi a fi.
La prova transcorria íntegrament pel Parc Natural del Monsteny i constava de 88,7 km i 4.600 metres de desnivell positiu. La sortida i arribada estaven a la localitat de Sant Esteve de Palautordera, el tret de sortida va ser a les 06:00 del matí de la plaça Major.

Els millors corredors d’Espanya es van desplaçar fins al Montseny amb ganes de donar guerra, el nivell era altíssim i els principals favorits ja es van destacar en els primers quilòmetres de cursa, obrint grans diferències.
La prova en categoria masculina i femenina va ser guanyada per Dani Aguirre amb un temps de 09:18 i Nuria Domínguez amb 11:00 respectivament.

L’organització va estar a l’alçada de les circumstàncies, avituallaments molt complerts, bona senyalització i molta presència de voluntaris que facilitaven tot el possible als corredors, acompanyants i seguidors de la cursa.