MARC TODA I DAVID ARJONA DE L'ATMOSFERA TRAIL AL CICUIT CIRT DE VILABOU

Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Vilanova d’Escornalbou la seva ja popular cursa de Vilabou,les seves tres modalitats, la caminada, la curta i la llarga. La cursa curta, la 4a del circuit del Baix Camp amb un recorregut de 15’5 kms amb un desnivell positiu de 520 m va tenir una molt bona participació, al igual que en la caminada i la llarga. Atmosfera Trail també hi va ser present amb la representació dels seus atletes Marc Toda i David Arjona.

A diferència de les altres curses del circuit, aquesta van prendre la sortida a la mateixa hora tots els atletes de la caminada, cursa curta i de la llarga. Així doncs, des del primer moment un grup capdavanter, d’uns 5 corredors van sortir amb un fort i ràpid ritme ja ens els primers 3 kms. on el Marc i el David ja van agafar una bona posició còmode per mantenir-la fins al final. Aquest bon ritme que va fer que el grup s’anés estirant mica en mica fins als primers 7 kms per pista i senderó, on ja s’anava agafant un desnivell positiu progressivament fins a pujar al primer pic. Ja arribats als 9kms aprox. de la cursa i veient-se ja el segon i últim pic començava la part més tècnica en la seva pujada, concretament al Bec de la Gallina Cega,  allí ja en la seva baixada es desviaven els de la cursa llarga i els de la curta on es van anar escapant i agafant posicions fins al final de la cursa els capdavanters, on el Marc en un frec a frec amb el segon classificat fent així els últims 7 km finals de descens molt ràpid fins arribar a meta.

En Marc, va creuar la meta en 3a posició i 1r de la seva categoria amb un tems de 1h’ 19’ 19’’, content pel resultat i les bones sensacions de cames durant la cursa i per les properes. En David finalment, fent també una molt bona cursa va arribar en 5a posició i 2n de la seva categoria amb un temps de 1h 22’ 56’’.

El guanyador en la categoria masculina va ser Faris Nabil (1h 15’ 56’’), seguit de Xavier Cervelló (1h 19’ 08’’) i en tercera posició com deiem en Marc Toda (1h 19’ 19’’). Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Núria Gil (1h 29’ 12’’), seguida de Lourdes Cayetano (1h 29’ 13’’) i en tercera posició Meritxell Giménez (1h 33’ 03’’).