MARTA BATALLA I JACOB SALVADÓ DE L'ATMOSFERA TRAIL AL CIRCUIT LLARG DE VILABOU

Marta Batalla i Jacob Salvadó de l’Atmosfera Trail al circuit llarg de Vilabou
Un any més la Fira de l’Esport del Camp de Tarragona amb Tretzesport i gràcies a Toni Calderón, han organitzat la fantàstica i ja clàssica cursa de Trail-runnig per una de les zones boniques de la Serra d´Argentera.
El passat 19 d’Abril sortirem del recinte de FiraEsport de Vilanova d’Escornalbou per recórrer 24km amb 1136m i poder córrer per llocs tant bonics com l´Ermita Mare de Deu de la Roca, sender de l´Areny, pla de pagès , coll de la Desembocadura, collet rodó , serra de l´Argentera , Argentera, camí del castell Sant Miquel Escornalbou on va haver-hi una cronoescalada amb premi pels guanyadors.
La nostra corredora veterana  d’Atmosfera Marta Batalla va guanyar la crono femenina i també va aconseguir amb un temps de 02h55´guanyant també la 1ª posició de la general femenina.

Tant mateix el nostre corredor veterà d’Atmosfera Jacob Salvadó després de finalitzar la temporada de curses d´esquí- alpinisme i en període d´adapció al trail va aconseguir amb un temps de 02h46´la 3ª posició de categoria M5 i 26ª de la general.