RUBÉN, DE L’ATMOSFERA TRAIL, A LA CANYON CAMBRILS PARK

La prova ja prometia divendres, cares conegudes, organització perfecta i ambient de bici. Dissabte a les 8:00 es va donar la sortida a la prova (102km amb 1800m de D+), inici explosiu, no podia ser d'altra manera, i sense adonar-se els van posar a velocitats de 40km/h per la nacional camí de Mont-roig on es trobaríen la primera cota del dia fins a Colldejou-Coll Roig.

Bonica pujada al port amb bones sensacions i guardant forces. Un seguit de baixades i pujades els van portar a Falset on després d'una baixada brutal s'encaraven els 3 km cap a Gratallops amb alguna rampa dura. Novament baixada fins a trobar-se als peus de Torroja del Priorat, un poble desconegut pel nostre corredor i que guardava als participants una curta però exigent pujada de 3 km al 6% cap a Porrera.

S'apropava l'última pujada del dia on les cames havien de funcionar per aconseguir el temps previst. Pujada a ritme constant i superant petits grups per arribar a dalt de la Teixeta.

Baixada espectacular direcció Cambrils en grup de 30 persones rodant a 45km/h, tot i que la molts no estaven per donar molts relleus jaja!!

Passeig triomfant per Cambrils amb algun ensurt a causa de l'esperit de CAVENDISH d'alguns. El Rubén va aturar el rellotge en 3h29': OBJECTIU ACONSEGUIT!!!!

Ens veiem el 2016 però al CIRCUIT LLARG!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada