BON PAPER DE L’ATMOSFERA TRAIL A L’UTMCD

El passat dissabte 28 de març es va celebrar a Prades la 4a edició de la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada. L’equip de l’Atmosfera Trail hi va prendre part amb cinc components, aconseguint uns bons resultats en conjunt.

El primer en creuar la línea de meta va ser en Gaizka Estébanez amb un temps de 12h13m arribant en una meritòria 9a posició. En Xavi Ayala trigà 12h42m entrant en la 18a posició. L’Eloi Pallarès tardà 14h05m arribant en el 33è lloc, i tot seguit entrà en Jordi Basora que trigà 14h20m en la 40a posició. Malauradament en David Castillon va haver d’abandonar al km 62 al Mas de Forès.
Aquesta ultratrail tenia 90 kms de recorregut i més de 4.500 metres de desnivell acumulat, i era la primera prova del que serà la III Copa Catalana FEEC de Curses d’Ultraresistència.

A les 9 del matí de dissabte es donava el tret de sortida des de Prades i hi havia un temps màxim de 24 hores per tornar a arribar a la vila vermella. Es passava per Albarca (km 13.4), Cornudella de Montsant (km20), Castillejos (km 34,2), Vilaplana (km 43,4), Mas de Forès (km 62), Mont-ral (km 67,9), Capafonts (km 77,8), Tossal de la Baltasana (km 87,1) i Prades (km 90).
L’equip està content pels resultats i afronta amb optimisme les següents proves d’ultraresistència que els esperen enguany.