MARC TODA I DAVID ARJONA, DE L’ATMOSFERA TRAIL, A L’ALMOSTREK

Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Almoster la seva 7a edició de la ja popular cursa i caminada d’aquesta població, l’Almostrek 2015. La cursa, la 3a del circuit del Baix Camp amb un recorregut de 17,750 kms amb un desnivell positiu de 826 m va tenir una molt bona participació. Atmosfera Trail, també hi va ser present amb representació dels atletes Marc Toda i David Arjona.

Des del primer moment un grup capdavanter, d’uns 6 corredors van sortir amb un fort i ràpid ritme que va fer que el grup s’anés estirant mica en mica en els primers 5 kms per pista i senderó, on ja s’anava agafant un desnivell positiu progressivament. Ja arribats als 8kms de la cursa començava la part més tècnica en la seva pujada, concretament a Puig d’en Cama,  allí ja es van anar escapant i agafant posicions fins al final de la cursa els capdavanters, fent així els últims 7 km finals de descens molt ràpid fins arribar a meta.
En Marc, tot i no ser de les curses de distància curta de les quals hi està acostumat  i alguns problemes estomacals durant la cursa va poder arribar en 13a posició amb un tems de 1h’ 33’ 35’’, no gaire content amb aquests problemes físics d’última hora però si amb bones sensacions de cames per les properes. En David finalment va poder creuar la línia de meta en 27a posició amb un temps de 1h 38’ 46’’.

El guanyador en la categoria masculina va ser Juli Viches, seguit de Albert Buira i en tercera posició David Harrison. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Núria Gil seguida de Paquita Gimenez i en tercera posició Vanessa Molner.